Blog

Charitativní svíčky 2023
Charitativní svíčky 2023

S Evičkou z Vontree candle jsme se po roce opět spojily a vytvořily svíčky v keramickém kalíšku s jedinečným dekorem. Celá výše výdělku poputuje Svazu neslyšících a nedoslýchavých ČR a.s. Minulý rok jste měli zájem přispět i více, a tak letos vzniká možnost příspěvku přímo běhěm koupě. 

Proč?

Evička přišla v 15 letech o téměř celý sluch a já se setkávám s padesátiprocentní nedoslýchavostí u mého syna Matyho. Díky tomuto propojení jsme spolu navázaly spolupráci a vymyslely něco, co je nejen krásné a voňavé, ale i dobročinné.

SVÍČKY, KTERÉ POMÁHAJÍ

DĚKUJEME!

Číst článek
N A M A S T É
N A M A S T É
Kolekci s touhle tématikou jsem chtěla vytvořit už delší dobu a jsem vděčná, že jsem se dostala k  její realizaci. Jóga je mi velmi blízká, v podstatě už od mládí. Vždy jsem měla tendence s ní tak nějak začínat, ale nikdy jsem se do ní neponořila naplno. Vlastně až teď mi k tomu dopomohla keramika a možná i pár let k dobru. Záda u hrnčířského kruhu dostávají občas zabrat a správné cvičení s dýcháním mi přinášejí úlevu. Je kouzelné, jak je vše propojené. Ten pocit, kdy se mi podaří zklidnit mysl, vnímat své tělo a jen tak být je slast pro mou duši. A nová kolekce je na světě.

 

Kameninový hrneček je zdobený 22K zlatem a následně potřetí vypálen. Je to tedy opravdu speciální a zlatá kolekce.

Číst článek
Vánoční otevřený ateliér
Vánoční otevřený ateliér

Neděle 17.12.2023

Stejně jako minulý rok se i letos bude v ateliéru konat otevřený ateliér ve vánočním duchu. Na místě bude malé pohoštění a šest lokálních tvůrců. Věřím, že se opět vytvoří skvělá a pohodová atmosféra. Přijďte se jí s námi užít i Vy při adventní neděli. Ateliér bude otevřený od 10 do 17 hod.

S kým vším se v ateliéru potkáte?

https://www.zoeycreate.cz/ - Pavla se svými svíčkami

https://by-blanche.cz/ - Blanka a její pokojové rostliny, kokedami a mechária

Decor Brody - Andrejka s macramé výrobky a úžasnými anděly

https://www.mydlarnasafran.cz/ - Klárka s přírodními mýdly a kosmetikou

https://www.dreamershop.cz/ - Verča a její minerály, šperky a dekorace

má maličkost s veškerými výrobkami z e-shopu i mimo něj :)

 

Číst článek
3 položek celkem